2019-05-14
食印度buffet係為左陪朋友食,第一次聽!佢話有朋友話好食就拉左我嚟。Buffet半自助都幾多野食。鷹嘴豆配扁豆酸酸地因有蕃茄,有d西芹小清新。鷹嘴豆好粉正,沙律菜有好多醬汁擇,5種。有辣有甜有咸有creamy。黃色甜個個梅醬,最好味。薄荷醬都正。之後佢地上左naan bread比我地!未食已經好香。仲好細心用部琴好,方便拎完野返嚟食都熱!牛油雞同雜菜岩女仔食,有肉又有菜。茄子咖哩以為好辣樣,但唔係,幾多汁!硬豆腐咖哩羊肉係我至愛,好軟好香。我至愛!一鍋上得唔得先!Pulao rice長形飯香香。炸物Aloo tikki同Bobbi 65都好炸脆口,比想像中少油。Prawn Koliwada有d似天婦羅。Chicken Tikka好炭燒感覺。$138包杯野飲,有特飲添!係中環食印度餐嚟講值得一試!Dosa making係我一眼認得係咩食物。因為久唔久食印度野都有叫到,所以好親切,哈哈!椰子味有,好香!要點紅色香料,少少辣但好正!好想快d食另一個。甜品有埋水果。飲品叫店員推薦,好好味!Mango Lassi酸酸甜甜好開胃,有乳酪令芒果無咁甜,我比較鐘意。仲有牛奶既滑口,甜心黃色!首次一
Buffet半自助都幾多野食。
黃色甜個個梅醬,最好味。薄荷醬都正。
炸物
甜品有埋水果。飲品叫店員推薦,好好味!
首次一餐食咁多印度野,員工nice同氣氛都幾開心。員工見我地大讚dosa好食,叫我地影獎項相!除左叫我地外,見佢都叫其他食客影,哈哈!好得意好友好!
外國員工比人感覺易傾下計。