🎃It’s Halloween👻It’s Halloween🎃💀二人套餐《$388/2位》💀好難得可以見🐢蜜都要約吓見個面食個飯🥰!唔駛諗,好有默契咁約去我哋至鍾意嘅Dazzling 食個晚餐啦!坐底見到佢個Halloween for 2 Menu 咁吸引,又抵食!即時決定食呢個咁特別嘅餐!👻Starter 👻↪️香料雞腿海撒沙律〰️雞腿🍗肉厚厚的,夠晒juicy,再配上新鮮爽脆沙律🥗菜!好味😋正!🎃Appetizer🎃↪️墨西哥風起司薄餅 〰️香脆嘅薄餅,夾住芝士餡,拼埋自製salsa醬同吞拿魚醬。夾埋一齊食,口感清爽,啖啖醬,就算有芝士食落都唔會膩!👻Main Course 👻(義大利麵🍝可以自己揀)↪️黃金烏魚子蒜香義大利麵〰️ 烏魚子係台灣嘅名產,當然揀嚟食啦!呢款義大利較乾身,佢係屬於少汁嘅冇想過係咁好食,甘香嘅烏魚子啖啖都食到,豐富口感!↪️明太子義大利麵〰️呢個係我哋必選嘅味道,次次黎我哋都一定食佢!係fans都一定食過☝🏼一定最愛☝🏼💓滿滿嘅明太子醬,真係減緊肥嘅我都忍唔住口囉……🤫🤫🤫(千祈唔好比我PT知道呀🙏🏼)🎃Dessert 🎃↪️猛鬼墓園金沙榛果巧克力蜜糖吐司🍞〰️個甜品係最最最
💀二人套餐《$388/2位》💀

👻Starter 👻
↪️香料雞腿海撒沙律

🎃Appetizer🎃
↪️墨西哥風起司薄餅

👻Main Course 👻(義大利麵🍝可以自己揀)
↪️黃金烏魚子蒜香義大利麵
↪️明太子義大利麵

🎃Dessert 🎃
↪️猛鬼墓園
金沙榛果巧克力蜜糖吐司🍞
〰️個甜品係最最最最吸引我哋揀呢個menu嘅原因🥰🥰🥰
實在太靚太貼題,整得好靚好精緻!我哋係咁影係咁影,但要好快手囉😆😆唔係溶咗淋咗就唔好食😝朱古力🍫係我心頭好,烤脆咗嘅吐司沾朱古力醬真係冇得投訴(破晒戒🤫🤫)每口都係朱古力嘅感覺係好邪惡架!

👻Drinks 👻
↪️莓怪 -有Vampire嘅牙🧛夠抵死!甜甜嘅士多啤梨🍓味特飲,香香滑滑,連埋cream真濃郁!
↪️祿魔-好多對眼,眼仔碌碌咁望住你👀夠詭秘。濃濃朱古力,so yum!

呢2杯特飲……….比我哋2個影咗廿幾張以上嘅相🤣🤣🤣勁得意囉好冇!!

最後我哋傾極唔願走…..係因為要番去湊仔仔女女,都要番去面對現實囉🤭

走先喇🎶係咁先喇🎶下次再食吖🎶😂😂😂