2022-11-21
成日喺尖沙咀諗食乜嘢,見到The one開咗一間新過江龍餐廳😍諗反喺日本未食過,於是今日要嚐嚐鮮依間舖藏身喺賣衫嘅地方, 全間鋪嘅裝修行簡約路線💕我嗰日去好少人可以自己揀位一入嚟職員會請你用點餐機點餐,之後坐喺位等食就okay🥰★柚子沾麵 $108Fresh, 比起平時食嘅好似冇咁鹹另外仲有些少酸甜,不過沾汁有少少油,可能係方便食嗰陣啲面會痴埋一舊★角煮豚肉包 $45Juicy. 🤤又係有肥油,哈哈🫶🏻 其實同台灣嗰個包差唔多,只係呢個比較甜,好食😋舊肉亦都唔會好鞋,依個好緊要👍🏻★辣醬油蒸餃子 $48其實等於紅油抄手😂只不過佢個汁有少少唔同,我覺得非常普通但絕對唔係難食★柚子青檸梳打 $38因為我食嗰三樣嘢都比較肥,於是我叫杯酸酸地嘅嘢中和下🍸普通飲品一杯如果好想食日本拉麵經過尖沙咀不妨搵依間食
一入嚟職員會請你用點餐機點餐,之後坐喺位等食就okay🥰
★柚子沾麵 $108
★角煮豚肉包 $45