2023-10-07
是日餐湯 +$15磨菇忌廉湯,質地濃稠,夥粒感頗重,感覺落足料。飲品同樣跟主食有半價焙茶鮮奶 $23(原價:$58)焙茶味道温和,冇抹茶咁苦澀,好似比較適合夜晚飲。叫左少甜少冰,甜度剛好。卡邦尼意大利粉 $108Carbonara醬汁為主要調味 搭配左豬腩部位煙肉 香氣同口感會豐富D 意粉都有咬口白酒蜆肉意大利粉 $128蜆肉每一粒都好大粒好肥,意粉質地偏硬身,而且好濃酒味,男朋友好鍾意!荔枝西瓜蛋糕 $68有清甜的荔枝和西瓜,餅底係燕麥果仁碎,主打無麩質,感覺健康又清新。芒果西瓜蛋糕 $68有清甜的芒果和西瓜,餅底係燕麥果仁碎,主打無麩質,感覺健康又清新。#LIFETASTIC #LIFETASTIChk #PetiteCake #ketohk #hkketo #hkketocake #glutenfreehk #HKCakeshop #生酮蛋糕 #生酮甜品 #純素蛋糕 #無麩質蛋糕 #每日新鮮製造 #健康蛋糕 #寵物蛋糕
磨菇忌廉湯,質地濃稠,夥粒感頗重,感覺落足料。
飲品同樣跟主食有半價
焙茶鮮奶 $23(原價:$58)
卡邦尼意大利粉 $108
白酒蜆肉意大利粉 $128