2021-08-16 245 views
Duck & Waffle 🧇 餐廳位於IFC,餐廳嘅裝修同環境自然比較靚同有格調🥰 Foie gras creme brulee $150上面脆脆嘅焦糖同埋下面香濃嘅鵝肝醬係一鹹一甜嘅配搭,配埋個麵包一齊食就冇咁鹹,但係嗰包好細個,而啲醬好多,所以我哋加左$20 要多個包😌 Duck and waffle $230呢樣菜式自然係佢地嘅signature,亦都攞過唔少獎,個鴨一啲都唔乾,啲肉好容易就拆晒出嚟,個皮亦都好香脆,配埋窩夫食係一鹹一甜嘅配搭,好特別🤩 整體來講係一個甜同鹹味覺上嘅衝擊🙈duck&waffle 十分推介去試,cream brulee 就視乎你鍾唔鍾意食鵝肝醬啦😛 我自己覺得比較鹹所以冇咁鍾意整體:🌟🌟🌟🌟性價比:🌟🌟🌟食物:🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟人均消費:300-350/head📍中環港景街1號國際金融中心1樓1081號舖
Duck & Waffle 🧇

餐廳位於IFC,餐廳嘅裝修同環境自然比較靚同有格調🥰

Foie gras creme brulee $150

Duck and waffle $230