2018-10-14 159 views
收工約埋fd一齊去食越南菜,上到去環境不錯,成間裝修都係藍白色,環境都靜靜地,因為每台隔既位置都唔係好近,可以大肆咁同fd吹水呀~另外waiter態度都好好~小食拼盤-入面有5樣嘢,有魚餅,雞翼,春卷,薯仔絲炸蝦同埋蔗蝦,啱晒想試唔同小食既人~樣樣都炸得好香好脆~炒通菜好惹味,通菜都好新鮮好嫩~JK 湯河-入面有幾種肉,分別係熟牛肉,牛腩,札肉~湯底又好有味,我同fd都好鍾意食呢個湯河~米紙卷-入面好多料,米粉比例最多,仲有青瓜,蝦同肉,大大啖口感好豐富,好清爽好啱做開胃菜👍🏻👍🏻👍🏻菠蘿豬頸肉炒飯-呢個飯好抵食,除左豬頸肉好多之外,估唔到飯入面都咁足料,有肉鬆,蝦,提子乾,菠蘿等等!食到我地好飽!價錢又唔貴,性價比好高呀。

小食拼盤-

炒通菜好惹味,通菜都好新鮮好嫩~

JK 湯河-

米紙卷-