2018-02-09
午餐時間來,有訂位所以即入,但其實有一半左右吉位... anyway 這不太重要。不是上班日子的午餐,令Lunch Set價錢變得不算貴,而事實上亦有value of money,以下詳述 :麵包就一般啦,個南瓜湯都真係外國口味,濃濃的。野米沙律,d米就真係硬左d,味道清新到有少少草清。水牛芝士Pizza --- 真心要讚,我印象中係意大利或者瑞士既意大利餐廳食過同類既野,呢度既質素真的很接近了。咁岩,我當天想食得清新d,呢個pizza唔膩,成件事的味道好夾,我俾足100分佢呀 !龍蝦Pasta就ok啦,個粉都做得幾好,蝦肉不是最好也不太差,整體味道亦不錯。芝士蛋糕 --- 太多牛奶味,其他味都冇位置容身啦 ! Over左,個苦苦地既咖啡雪糕成為佢既救兵,不過我都係食一半就放棄了。Hazelnut雪糕,口味好好多,有d Crunky既粒粒,正丫。整體來說,我會想再黎試其他Pizza囉。
送的麵包、Pumpkin Soup
麵包就一般啦,個南瓜湯都真係外國口味,濃濃的。
Wild Rice Salad
野米沙律,d米就真係硬左d,味道清新到有少少草清。
Pizza Bufala
Red Lobster Pasta
Classic Tiramisu with Coffee Ice Cream
Hazelnut Ice Cream
整體來說,我會想再黎試其他Pizza囉。
Other Info. :
Set以上再外加,加加埋埋,價錢貴左d了。同係外國食一般西餐有得fight...