2023-11-03
好味指數😋😋😋😋😋回頭指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗🤗同朋友行西環,行上山時見到一個好亮麗嘅招牌,見到兩間熟悉嘅店名,跟住望入玻璃見到一個好得意嘅pizza 爐,幾有趣 wor!望吓店入面,得一張bar 檯,又見到車手出出入入,似外賣店,我問店員有冇得 dine in,又可以wor,就入去試吓。🍴Impossible 漢堡($96)同pizza 一齊叫,burger 嚟先,店員落單時好細心問要唔要切開,令成件事 share 得好簡單個包又唔會散晒👍個包有植物漢堡扒、生菜、洋蔥、番茄同埋秘製Triple O 醬汁,另外放一片酸瓜響包面,一打開時仲出緊煙,急不及待咬落去,非常 juicy,仲有肉汁漏出嚟,包嘅面係脆脆哋,醬汁好惹味,味道一流呀!🍴升級套餐 (+$30)/脆炸魷魚圈(套餐轉配+$16)魷魚圈份量都幾多,一手攞起熱到high high😅,加埋tar tar 醬,咬落去好香脆,炸皮唔係太厚,魷魚煙韌得嚟易咬開,呢個都好好味!我覺得一間店可以食到幾間品牌食肆呢個 concept 幾好,可以滿足到多心嘅香港人,店員服務態度好,呢度得一張檯,要 dine in 真係可遇不可求,有興趣就嚟
回頭指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗🤗
🍴Impossible 漢堡($96)
🍴升級套餐 (+$30)/脆炸魷魚圈(套餐轉配+$16)
我覺得一間店可以食到幾間品牌食肆呢個 concept 幾好,可以滿足到多心嘅香港人,店員服務態度好,呢度得一張檯,要 dine in 真係可遇不可求,有興趣就嚟試吓啦~
☆My IG @tracyloveliving ☆