2022-09-17 13 views
跟朋友行過Top覓食,雞翼山成日行過都無試到,今日就試一試原本睇個名以為得雞翼,點知原來仲有好多雞翼以外嘅野食,我地叫左1個1人餐、6件雞翼同1杯新推出嘅焙香玄米果茶我地唔記得講堂食😂店員俾左take away包裝我地,望落都幾實淨一人餐A餐,有3件玫瑰蜜糖雞翼,今次叫嘅三款雞翼中我最鍾意呢個口味,甜甜地得黎帶點花香,而且個皮仍然好脆,肉質亦十分Juicy。另外,仲有3粒蝦多士,都幾足料!磨菇飯嘅份量多,加上溫泉蛋,絕對唔會食到最後無料送飯!另外叫嘅6件雞翼,可選2種口味,我地選擇左避風塘同吉士咸蛋黃口味。避風塘口味嘅有少少辣,但食得到嘅,外皮香脆,亦灑上了不少炸蒜,好香口至於咸蛋黃口味,好大盒醬!搽係雞翼上食,感覺有d似食緊流心奶皇月咁!咸蛋愛好者一定好喜歡!跟餐嘅氣泡柳橙茶同另加嘅培香玄米果茶果茶係用虹吸式的方法泡製,係窗口仔見住店員泡製,飲落都幾重玄米茶味,加入了奇異果、橙同青檸,又幾fresh,幾適合係食完雞翼後清清味蕾👍🏻
跟朋友行過Top覓食,雞翼山成日行過都無試到,今日就試一試

跟餐嘅氣泡柳橙茶同另加嘅培香玄米果茶
2022-09-17