2024-12-12
星期六中午一點半到達,都要等位一陣(大約十分鐘) 至入得去。我哋被安排坐餐廳中央位置, 佢哋啲座位排到勁迫夾,我哋張枱掂住隔離枱個椅背,細細嘅枱加埋樓底比較矮, 充滿侷促嘅感覺。一坐落已經有幾杯功夫茶同埋有小食係檯面 ,我哋一行四人(3成人一個小朋友)點咗嘅餸菜包括煎蠔餅、鹵水鵝肝 、鴨腎、 胡椒豬肚湯、 金牌鹵水鵝肉 、潮汕炸粿肉, 每碟都細細的,目測頂多都係二人份量,唔多食得飽肚,最後不出所料,我哋四個人都要去隔離嘅糖水店 ,食返碗糖水先至夠飽。總括來講,性價比偏低😵, 食物味道方面,尚可,但係沒有驚喜, 最好味居然係個餐前餅😒!鹵水鵝肝唔夠滑,蠔餅算夠香口, 有些許煙韌嘅質感, 其他就冇乜記憶點😨,應該唔會再有下次, 最後連加一560幾蚊, 人均百幾蚊 。