2021-06-05 47 views
去開PMQ 見到呢間開係上環小巷轉角位既特色茶飲店✨俾佢既果meun吸引左🤩加上天氣咁熱,真係好岩飲返杯清爽既凍飲小店主打天然健康冇添加色素及增味劑既乳酪飲品,用上自加制冰糖去調整味道,就算我地叫既2杯飲品都冇叫少甜,但飲落甜度係岩岩好,唔會覺得太甜雜莓優格蓋茶(桂花烏龍)$38一啖入口,飲到好清新既莓味💕甜味天然❣️茶味好出,飲到淡淡既桂花香,加上純乳酪,個味非常平衡👍🏻👍🏻👍🏻大推芒果熱情果冰茶昔(茉莉綠茶)$32芒果熱情果味好出,芒果熱情果味好香甜💕茶底味比較清淡(如果想茶味出d建議選桂花烏龍)而呢杯茶昔係冇加乳酪既,岩哂唔食奶製品既朋友💫 另外仲有水果乳酪smoothie

雜莓優格蓋茶(桂花烏龍)$38

芒果熱情果冰茶昔(茉莉綠茶)$32

💫 另外仲有水果乳酪smoothie
2021-06-05
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$38 (Tea)
  • 芒果熱情果冰茶昔
  • 集妹優格蓋茶