2005-01-05 20 views
好耐都無試過又食buffet又唱K啦, 個friend介紹話lee間Neway K 新d 無咁舊, 即管又試吓啦!因為係平日晚, 所以每位$69, 包Buffet + 2杯無酒飲品, 不過, Nuts 收$49, 果盤$79!!! 好貴呀!!!之不過, 佢地的Buffet又真係幾得Woh, 有泠盤(salad bar,青口,凍蝦,瀨尿蝦), 熱盤(雞扒,魚旦,燒鴨,多沙的炒聖子) + 甜品不只, 最驚喜係有壽司吧, 有剌身(三文魚.蝦.瀨尿蝦.蟹柳& 帶子) , 壽司& 三文魚手券. 重有沙嗲串燒(雞/豬), 煎腸粉. 另外值得推介的就係個湯, 有3款選擇, 我選咗 雞腳湯, 好鬼好飲!因為有好多嘢食, 攪到我呢個"為食鬼"掛住食, 唱每一首歌個口都重咬住食物, 唱到好難聽!!! 佢地最哀就係准唱2個鐘&30 分鐘, 要顧住唱又要顧住食, 唔易ka!