星期日想帶狗仔去食飯同埋去K11 MUSEA 7樓嘅寵物天地影吓相玩吓🐶 而7樓得Elephant Grounds有露天位置可以坐同埋係pet friendly🤝想食Elephant Grounds預咗要花啲時間等位👀 露天戶外嘅位置唔算少,大概有10張枱左右,見到唔少食客帶埋寵物😀主食揀咗店內的B.E.L.T。佢嘅麵包係用牛油烘過,所以食起上嚟會容易覺得膩口🙂 再加上入邊有厚厚嘅煙肉同埋蛋汁,brunch/lunch嚟講絕對係超級夠食🥓🍳薯條炸得幾好食,厚身得嚟唔會覺得乾爭爭🍟 個人覺得薯條比三文治更加分哈哈😂咖啡方面叫咗flat white,份量來講算係大杯,味道就正正常常啦😝由入座、叫野食、等食物去到用餐都需要時間等候,適合大家嚟chill,休閒傾計享受慢活☺️ 同事戶外嘅位置非常之開陽,好容易可以帶狗仔周圍行吓😊

B.E.L.T
Flat  white

2023-01-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$180 (Lunch)
B.E.L.T
Flat  white