2023-02-11 142 views
因為手頭上有佢哋飲食集團每消費$200減$100嘅coupon所以早幾日就book咗呢間同朋友食飯👭🏻Book嗰時候有同staff提到想要張闊落啲嘅枱,而最後都真係安排咗梳化位比我哋👍🏻👍🏻講返食物,韓式甜辣汁配炸雞🍗 ($98)份量超足 我哋兩個女仔加埋都係啱啱好食得哂🫢個汁都幾開胃 不過如果本身食唔到辣嘅就唔太推薦因為佢嘅辣味都有啲出🌶️慢煮牛頰肉茄汁扁意粉🍝 ($188)因為見到menu張圖好吸引而嗌咗牛頰肉的確煮得幾淋, 不過意粉比較碎夾嘅時候有少少麻煩😟烤比目魚柳配三文魚籽忌廉汁 ($188)忌廉汁唔會有好膩嘅感覺 同魚柳好夾而魚肉本身都好嫩滑👍🏻法式西多士配香草雪糕 ($98)見到係廚師推介就揀咗呢款 兩個女仔share留意返 都比較甜 所以其實唔係好食到雲呢拿雪糕嘅味不過呢個份量for兩個人share過吓口癮都唔錯❤️Peach Oolong Fruit Tea ($58)飲落幾清新 入面都配有生果不過入面嘅青蘋果(?)比較酸 食咗一舊就冇再食Strawberry Jasmine Fruit Tea ($58)呢款係同行朋友嗌嘅 當日唔記得問佢有咩評價但見佢最後飲哂 應該唔錯
所以早幾日就book咗呢間同朋友食飯👭🏻
Book嗰時候有同staff提到想要張闊落啲嘅枱,
而最後都真係安排咗梳化位比我哋👍🏻👍🏻

講返食物,
韓式甜辣汁配炸雞🍗 ($98)
份量超足 我哋兩個女仔加埋都係啱啱好食得哂🫢
個汁都幾開胃 不過如果本身食唔到辣嘅就唔太推薦
因為佢嘅辣味都有啲出🌶️

慢煮牛頰肉茄汁扁意粉🍝 ($188)
因為見到menu張圖好吸引而嗌咗
牛頰肉的確煮得幾淋, 不過意粉比較碎
夾嘅時候有少少麻煩😟

烤比目魚柳配三文魚籽忌廉汁 ($188)
忌廉汁唔會有好膩嘅感覺 同魚柳好夾
而魚肉本身都好嫩滑👍🏻

法式西多士配香草雪糕 ($98)
見到係廚師推介就揀咗呢款 兩個女仔share
留意返 都比較甜 所以其實唔係好食到雲呢拿雪糕嘅味
不過呢個份量for兩個人share過吓口癮都唔錯❤️

Peach Oolong Fruit Tea ($58)
飲落幾清新 入面都配有生果
不過入面嘅青蘋果(?)比較酸 食咗一舊就冇再食

呢款係同行朋友嗌嘅 當日唔記得問佢有咩評價
但見佢最後飲哂 應該唔錯!

總體嚟講 非常推薦閨蜜嚟打吓卡 食個飯傾計
員工態度都唔錯 建議喺佢哋官網book定先👍🏻
韓式甜辣汁配炸雞
慢煮牛頰肉茄汁扁意粉🍝
烤比目魚柳配三文魚籽忌廉汁
法式西多士配香草雪糕
左: Strawberry Jasmine Fruit Tea 右: Peach Oolong Fruit Tea
2023-02-08
$225 (Dinner)
韓式甜辣汁配炸雞
慢煮牛頰肉茄汁扁意粉🍝