Hiring
See All 18 Jobs
星期六日lunch time冇午市套餐,但冇加一上海排骨擔擔麵 $68排骨炸漿薄,可惜唔脆😅,豬扒質素本身都普通🥲,唔算老但亦冇豬味。擔擔麵味道亦很淡、十分稀🥲,麵太淋身🙁。好彩$68喺商場黎講價位唔高,勉強接受秘製豬扒蔥油拌麵 $78大推!秘製豬扒超好食😍😍😍!豬扒軟淋帶甜味,食落有點像淋叉燒,幾高質。拌麵比湯麵冇咁淋,好咬口啲👍🏻,但蔥油來説,油足夠但蔥香欠缺🥲,香氣較為失色。如果再揀過,我應該會揀翻菜飯。生煎包 (四個) $42小編作為曾經的粉絲,幾年後再食都冇失望。識食一定趁熱食,但小心俾肉汁「喇親」🤭底部煎到脆身,表面仍保持濕潤,肉汁真係幾多,一唔小心就會噴汁💦💦💦。結論排骨擔擔麵不推薦😢考慮埋店舖位於商場內,其他菜式對得住價錢,豬扒😍同生煎包😍好食但又未至於要專登黎搭車黎食👌🏻
星期六日lunch time冇午市套餐,但冇加一

上海排骨擔擔麵 $68
上海排骨擔擔麵
上海排骨擔擔麵

秘製豬扒蔥油拌麵 $78
秘製豬扒蔥油拌麵

如果再揀過,我應該會揀翻菜飯。

生煎包 (四個) $42
生煎包

結論
排骨擔擔麵不推薦😢
考慮埋店舖位於商場內,其他菜式對得住價錢,
豬扒😍同生煎包😍好食
但又未至於要專登黎搭車黎食👌🏻
2024-08-18
$100 (Lunch)
生煎包