2023-07-10
第二次幫襯,懷住第一次嘅滿意再返去先講第一次體驗,大約係四月份,餐牌主菜選擇多,豬牛雞魚漢堡都齊,而且味道好好,社交平台介紹睇到已經覺得好吸引,有半自助食品,有源源不絕嘅龍蝦及其他凍嗰鮮,甜品亦非常交代到,第一次真係好滿意,滿分比十分9/7 第二次幫襯,book左18:30,當時無乜人,我諗緊可能時間尚早,入座後,同朋友開始睇餐牌,打算點一豬一牛主菜,然後半自助套餐,點知點菜時職員先通知無豬無蟹,咁點解唔一入去帶位時講呢?都算啦諗住揀第二個主菜,先留意到大約有十個餐,兩個係飯,四五個係牛,一個魚,一個豬,其實除左牛就無得再揀其他嘢,最後硬住頭皮揀魚(兩個都唔鍾意食魚)出到半自助食品區,見到甜品少過之前,我諗少左都有四五款左右,海鮮區得兩隻龍蝦,但蝦,青口,螺係海量的,我食完第一轉之後,諗住再出去夾龍蝦,點知都無fill,我就問行過嘅職員:想問下有無得fill龍蝦架?職員回應:我地呢d叫時令海鮮,唔會淨係比龍蝦,廚房打落黎話有就有架啦。。。。我覺得今次黎食係一個錯,因為有第一次嘅比較,覺得今次佢地縮哂皮,一路食到尾都唔爆場,回想第一次,座無虛席,今次就好疏落,星期日都唔爆,我相信餐牌無豬
我覺得今次黎食係一個錯,因為有第一次嘅比較,覺得今次佢地縮哂皮,一路食到尾都唔爆場,回想第一次,座無虛席,今次就好疏落,星期日都唔爆,我相信餐牌無豬無蟹都係因為無生意縮皮,海鮮慳住出係唔想蝕比我卦,甜品都係,不過我想講$358一位,我點嗰個牛係要加錢的(好似+$188)
平心而論,味道仍然出色,但服務令我唔會再去啦,人均五百蚊一位,我有其他選擇