2017-10-24 242 views
今日同女友入左鴨脷洲學車,跟住我地坐學院接駁巴士出番銅鑼灣,出到去行左陣街又無咩地方特別想行,跟住女友話想去沙灘坐下,我話不如買d野食入去野餐丫,跟住就去搵野食啦~~我又打開手機搵下有咩好食啦,見到KFC個app,㩒入去睇下,見佢有d兩人套餐優惠又幾抵喎,咁我地決定買個KFC入去食,買完之後我地搭車入淺水灣,入到去搵個靚位坐下,跟住就準備開餐啦,對住個咁靚既景,仲有陣陣涼風,再食KFC真係第一次試,雖然d 薯塊有少少林左,但d炸雞依然咁好味,今日買KFC外賣去沙灘食真係好好feel,同係舖頭食完就走好唔同,我覺得真正的享受到炸雞風味。
,同係舖頭食完就走好唔同,我覺得真正的享受到炸雞風味。
2017-10-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)