2019-10-23 96 views
Kfc食雞就多,食早餐真係第一次。原來都款式都ok喎。叫左個早餐,有英式鬆餅 炒蛋腸仔蜜汁雞扒 羅宋湯扭扭粉,我在加多塊薯餅。其實佢個餐 有啲似大家活 佢地咁。一個餐定咗 塊扒得返個包你可以轉鬆餅轉多士或者英式鬆餅。因為我哋今日兩個人食,可以就另外加多塊薯餅,薯餅炸到好乾身,可能真係好少人喺kfc食早餐😌聽到佢哋muffin係一個落order,後面廚房先一個整,所以muffin熱辣辣啱啱出爐好好味。雞扒 🥩比你喺大家活佢哋兩間餐廳,大塊好多,厚好多,咁就抵食好多喇🤣最特別嘅佢係點蘑菇汁👍🏻。 腸仔唔知係乜嘢 腸仔,只係覺得腸仔嘅皮好厚好硬,似係整好放喺度好耐。腸仔一啲都唔好食🤢。
Kfc食雞就多,食早餐真係第一次。原來都款式都ok喎。