2023-09-30 42 views
一向係Kiki 麵嘅忠實fans! 知道尖沙咀K11 對面條街有間叫Kiki 滷麵嘅小店,價錢相當合理,而且口碑唔錯!小店只有4個坐位,大多做外賣生意~ 見都有唔少人去買外賣!🍭至尊滷水6重奏套餐($35)有百頁豆腐、咖哩魷魚、蘿蔔、鴨血、甜不辣、小肥腸,揀咗幼麵~ 每樣都好食,好入味,特別係百頁豆腐,好嫩滑!鴨血都好食,幼麵揀咗蔥油撈,超香!🍭綜合滷水套餐($68)配料有牛筋、豬耳、鴨血、貢丸、花枝丸、蘿蔔、百頁豆腐、甜不辣、唐生菜,都係揀咗幼麵~ 呢個揀咗當日即製嘅鵝油蔥油撈麵,好吃得不得了!大推!喜歡佢配搭新鮮唐生菜,中和膩感~ 其他都很出色!🍭檸檬冬瓜茶($15)🍭寒天晶球蜂蜜苿莉綠茶($18)Kiki麵的飲品都係低糖配方,飲到茶味多過甜味,呢個都係我喜歡嘅原因!寒天晶球我一見到就會點!口感一流!🍭樽裝皇牌奶茶($15)

🍭至尊滷水6重奏套餐($35)

🍭綜合滷水套餐($68)

🍭檸檬冬瓜茶($15)
🍭寒天晶球蜂蜜苿莉綠茶($18)

🍭樽裝皇牌奶茶($15)