2019-01-27 323 views
嚟銅鑼灣睇戲前食小小野,咁啱係希慎搵到間裝修得幾靚嘅中日fusion菜😀 餐廳裝修以木系做主調,環境幾大同有幾處開放式廚房,感覺幾grand。點知朋友講呢間係某大連鎖集團旗下嘅餐廳😨 睇唔岀添~ 嚟到kikusan梗係必試kikusan卷,八舊卷物上面舖滿咗吞拿魚海膽同魚子🤤🤤 海膽真係好多又唔腥,側邊啲魚子伴碟幾過癮。價錢唔貴,性價比幾高👍🏻 淨係叫得卷物唔夠飽,所以再叫多咗個燒鰻魚飯。鰻魚好大條,冇刺。略嫌鰻魚汁唔夠😞 同埋冇配菜,如果有蛋絲或者紫菜碎應該會令到成個飯生色啲,宜家有啲太dry。 總體環境好,坐得又舒服,幾適合慢慢傾計又慢慢食。食物賣相好,不過感覺賣相比起食物味道高質好多haha