呢間KIN喺亞洲地區一直都好出名,係人氣米芝蓮餐飲品牌。鰂魚涌店係KIN喺香港第一間旗艦美食廣場,鋪面極大,設有300個座位、特大酒吧和開放式廚房。顧客可以在自助機或者掃QR code 落單,好方便!去骨海南走地雞配油飯鮮嫩嘅海南雞去哂骨又幾好,方便食用,好似我咁帶住小朋友就啱晒,雞件鮮嫩有汁,冇雪味搭配著金黃色嘅油飯,入口香滑,令人回味角切雜錦(可持續)魚生丼:賣相色彩繽紛,魚生切成厚厚小塊,三文魚和吞拿魚粉白分明,口感juicy,滿滿海鮮風味飲品方面,有鮮橙汁和濃縮咖啡湯力,有咖啡香加上汽水,味道濃郁而滑順,口感獨特!Triple O's 鮮炸雞柳有3大件,鮮炸雞柳即叫即炸,一啲都唔柴,內部肉質鮮嫩多汁,好surprise。另外我哋都order吃甜品,Sip Song 芒果糯米飯、楊枝甘露和MOMO's焦糖窩夫香蕉船。芒果糯米飯份量細細,糯米飯蓬鬆香甜,上面鋪着大大件芒果,整份充滿豐富口感和果香。楊枝甘露水準正常。特別介紹呢款窩夫,即叫即整,窩夫夠熱又香脆,同雪糕一齊食,好有層次,個人覺得係必食

顧客可以在自助機或者掃QR code 落單,好方便!

去骨海南走地雞配油飯

角切雜錦(可持續)魚生丼:

Triple O's 鮮炸雞

楊枝甘露水準正常。