2011-11-10 44 views
歐債危機越攪越大, 依家輪到意大利, 港股祇好繼續坐過山車, 真嚇人, 我就唯有繼續睇團購。 買咗 Kramp House 嘅團購, 佢間舖有 high ceiling, 設計有歐洲味, 行人路旁嘅門全開後, 舒服開揚, 櫈係用銀色不銹鋼, 而枱就係紅色, 幾搶眼。睇見有 comments 話佢哋嘅 Crepes 唔正宗, 小弟曾歐遊幾次, 但冇食過 Crepes, 所以祇好不予置評, 而我對 Kramp House 嘅食後感就係"幾好食"。個 Le Complete, 皮就"趣趣地", ham 就微鹹, 加上 sunny side up 蛋 嘅"滑" Oh, what a good mix! 至於薯蓉, 就好 natural, 係冇添加嘅薯仔味及天然嘅質感。Like!服務方面, 全屬英語侍應, 雖然唔係無微不至, 但係爽快有禮。 結論 : 我唔知佢算唔算正宗, 但我覺得佢幾好食喎!

結論 : 我唔知佢算唔算正宗, 但我覺得佢幾好食喎!
2011-11-03
  • Le Complete