2024-07-31 761 views
好恐怖嘅用餐經歷,明明間餐廳勁多空枱都唔俾入,可能係唔夠人手或者爐啦,咁我都明嘅。但明明有人遲過我地,都比佢地入先,有啲奇怪咁囉🤔跟住我地留意到店員都整咗好耐個爐,原來係因為個爐有啲問題,唔係full force咁燒到。我地燒咗一排先知出事,出去話俾店員知,但啲態度完全係唔睬唔理,好似我地係麻煩友咁。搞咗一大輪先肯換個爐。咁又冇咗20-30分鐘啦。仲要有個店員上菜嘅時候,佢嘅手繩之類會揩到我哋啲嘢食,超級唔衛生🙃講返套餐啲肉,真係好恐怖,一放低全部好似啱啱喺雪櫃攞出出嚟咁,結晒冰。整熱咗就知出事啦,啲血水紅得好恐怖,好似落咗色素定唔知係咪中毒咁,食落係勁嚡勁老,好似陳年殭屍肉,完全冇任何嘅調味,要靠自己落鹽同埋調味粉,好似食緊香口膠咁🤮另外個爐都好搵笨,佢雖然有好多格俾你放啲串燒,但係因為啲串燒本身已經有一定闊度,根本唔可以每格都放😒其他熱食都好一般,炸嘢冇滰乾啲油,好勁油耗好味🙃

其他熱食都好一般,炸嘢冇滰乾啲油,好勁油耗好味🙃