2020-01-13 447 views
今日係觀塘做完運動,跟朋友食番個lunch先,之前係東廣場已經想食,後尾見到佢搬左係樓上舖,地方都很骨子,睇完menu先比$再等叫號碼自取食物!我地2人點左:煙燻黑椒燒牛肉·大啡菇墨汁包三文治 $50: 個墨汁包烤得好鬆脆,內有鮮嫩煙燻黑椒燒牛肉、大啡菇好鮮甜多汁,加埋配有青瓜、番茄🍅、沙律菜,食得更健康!大啡菇·雞肉配南瓜汁燴意大利飯 $60: 賣相很精緻,大大隻啡菇舖係面,滑嫩雞肉配南瓜汁燴意大利飯,意大利米粒較堅硬,味道濃郁,更有口感!另外加$5 各有南瓜湯、紫薯湯:每款湯別具風格,各有特色!芝士肉醬炸薯條🍟$35: 餐廳新推出菜式,脆口粗薯條上面舖滿熱辣辣既肉醬,熔掉既芝士有拉絲感覺,再點埋番茄醬一齊食更滋味!熱綠茶鮮奶$28: 綠茶味道較濃,唔會太甜,口感較清爽,再來一口軟綿綿的奶泡😋凍朱古力$34: 口感有點像奶昔般,味道甜而不膩,香醇濃郁,充滿奶香。+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊

+++++++++++++++