2017-05-02 813 views
今日係朋友生日咁就梗係要食好啲所以揀咗喺觀塘嘅呢間放題去食之前一路都已經想食但係因為銀包有啲赤所以冇去食到一開𨋢原來已經係餐廳位置嗰個reception有啲迫不過其實冇乜關係 一入到去呢再行入少少呢就已經係自助餐位置我朋友話嗰個雪櫃簡直大都好似一間seven咁其實真係好大隔離就係沙律吧同埋甜品吧全部嘢飲我飲食感覺好好呀好興奮我哋坐低咗位置非常之闊落一錯落已經非常開心非常興奮我哋即刻拎出只係咁即係咁聽日開始第一輪刺身果然冇令人失望 份量大而且俾得夠足味道亦都好好跟住我地嗌左瘋狂嘅一輪熟食係咁食係咁食 喺中間我走咗出去沙律吧拎咗好多車嚟嘅返嚟同拎咗一啲綠茶返嚟呢兩樣嘢都係我嘅推介非常之好食呢間放題完全值回票價未到好位置好座位舒服 睇嚟要下次等 銀包冇咁赤之後再嚟多次呀

2017-04-23