2022-09-06
平時帶飯多, 都係一星期一次約下同事或者係附近返工ge朋友食lunch, 所以對於食咩我都幾執著同高要求😌係openrice research好晒, 俾左幾間個friend揀, 佢就揀左呢間, 因為happy Friday出去食都怕要等位, 就提早whatsapp左訂位, 順便問埋佢有個Chef Special & Daily Special, 店家都好快覆同幫我book左位, 我地4人坐左半張大枱👍🏻😋chef special 係三文魚意粉而daily special係葡式雞肉意粉, 成日轉既menu都唔錯可惜當日唔太arm我口味XD 所以去到都係叫左general menu, 好彩都好多選擇👏🏻芥末魚柳蟹肉漢堡 $108都係burger+薯條最吸引我呢D肥妹仔😆 薯條熱辣辣超正, 襯上heinz茄汁 (佢用兜仔上但我食得出好似係😝)超香burger好高身, 芥末醬好出好刺激😂 蟹肉soft而juicy, 炸魚柳就好脆口, 加上蕃茄青瓜等等勁fresh, 個包質地又好soft, 成個包咬落個層次好豐富😇
芥末魚柳蟹肉漢堡 $108