2021-08-08 397 views
今次同朋友去第一城,見到有La Kaffa第一時間把握機會帶埋佢試出名嘅全日早餐,今次叫咗博洛尼肉醬意粉、E2全日早餐、熱茉莉綠茶同埋凍荔枝紅茶。今次份全日早餐有法式多士、兩隻煎太陽蛋、沙律、茄汁豆、炸薯餅同埋兩種吾同味道嘅德國香腸。全日早餐果然冇令我失望,法式多士外脆內軟而且甜度適中,炸薯餅絕對香脆,德國腸已經好耐冇食,鍾意食腸仔嘅朋友一定會食到停唔到口,全個早餐都畀我一種好refresh嘅感覺。博洛尼肉醬意粉,肉醬用咗高級豬肉配上特製茄醬汁,特別香濃,再加埋意粉食,彈出唔同層次。之後飲番兩杯凍熱特飲,為依餐劃上完美嘅句號。

之後飲番兩杯凍熱特飲,為依餐劃上完美嘅句號。