2021-10-15 460 views
適逢消費卷派發大日子,大家都忙著去消費,而我們仨決定去南丫島行山,行完去食午餐已是二點半,但覓食唔係一件容易嘅事,呢間餐廳無論室外定室內都擠滿人,因為門口個menu寫有”Lamb burger”,令我哋三個羊痴等位都想一試。🍴Parma ham pizza 🍕 🍕🍕🍕餅底薄脆,火腿咸香但唔會過咸,火箭菜夠新鮮,熱辣辣即叫即做🍴Seafood spaghetti 🍝🍝🍝意粉煙靭,材料超豐富,有大蝦、魚柳、菇、魷魚、車厘茄,不過略嫌醬汁太稀同太淡🍴Lamb burger 🍔 🍔🍔🍔🍔呢個勁好味,手打羊肉夠羶又juicy,中層仲有好多新鮮沙律菜,最估唔到個包最底層有香滑薯蓉,真係perfect match;除此之外,仲有超熱新鮮薯條,有誠意之作🍴Latte、Lime soda、Orange juice三人共消費:$525

🍴Parma ham pizza 🍕 🍕🍕🍕
餅底薄脆,火腿咸香但唔會過咸,火箭菜夠新鮮,熱辣辣即叫即做

🍴Seafood spaghetti 🍝🍝🍝

🍴Lamb burger 🍔 🍔🍔🍔🍔

🍴Latte、Lime soda、Orange juice

三人共消費:$525
2021-10-01
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$175 (Tea)
  • Lamb  Burger