2010-09-22 15 views
結婚之前果晚同一大堆朋友食打冷, 佢地最後果個時間拎左個awfully chocolate出黎,真係開心死我啦~ 因為之前同未婚fu講我地結左婚要一齊去食,今次朋友送比我地真係好surprise!打開box時都已經興奮,因為見到果cake完整無缺好令仔,就知佢係多coco粉用料重同埋唔會多奶, 即係rich啦總之!!好想快d食~~~~~~~~~我地18人食左最大果個size,原味。食落去真係好香好濃。好好味!!!! 雖然要軟佢唔夠美心的devil cake, 不過都好夠實, 因為要托起一層層好濃的朱古力ma! 重點係dark chocolate又唔甜, 岩哂我呢d怕怕地甜但又中意食cake的人~既然好多人拎佢同美心果個devil比,我就覺得兩樣野係完全唔同。美心係: 輕、軟、甜ac 係: 濃、重、厚、唔甜大家下次食cake要知自己想要d咩口味先買呀
!

我地18人食左最大果個size,原味。

美心係: 輕、軟、甜
ac 係: 濃、重、厚、唔甜

大家下次食cake要知自己想要d咩口味先買呀
2010-09-10
TakeAway
$10 (Last Night Supper)
Celebration
Anniversary