2018-08-23 139 views
今日終於食到期待已久既夏捌月..之前聽過朋友介紹..一直好想去元朗一試..但奈何真係太遠又太多人..一知道荃灣開左..即刻要黎試下..一開始個餐飽好特別..脆卜卜..同平時餐飽好唔同..香煎厚切豬鞍扒配煎帶子..好大塊豬扒..好厚..但食落唔硬身..煎到岩岩好..食落好juicy..帶子好鮮甜..BBQ醬燒美國豬肋排伴烤薯菜..豬肋排份量都唔少..配埋BBQ醬..酸酸甜甜好開胃..仲要有厚切薯條..黑松露野菌意式燴飯..好香黑松露味..好creamy.但食唔到好多..因為都好飽肚..黃金蟹肉蟹膏意式燴意粉..好金黃色..岩晒愛蟹之人..覺得好香..價錢合理..性價比高👌🏽

一開始個餐飽好特別..脆卜卜..同平時餐飽好唔同..

價錢合理..性價比高👌🏽
2018-08-23