2023-11-27
一直都有留意Latter Cafe IG, 見佢地推出聖誕新品同佈置 即刻約左朋友黎食野打卡🎄 門口哩個位真係超好影📸 滿滿的節日氣氛😍 咁岩去到冇人坐緊 太好了!同朋友特登dress code左黎 開心🥰Santa Claus Ginger Coffee Latte $68哇!太可愛了😍😍粒聖誕老人可愛到爆呀😍訓喺杯熱飲上面好搞笑🤣 哩杯飲品係熱飲only 薑味都幾突出 而且拉花係聖誕鹿超靚😍Latter Xmas Bear Black Sugar Earl Grey Latte $68哩款聖誕熊仔都好可愛🧸 店員好好 幫我地轉左我哋想試既Earl grey latte🫶🏻 Earl grey 茶味幾出 面頭既黑糖燒過幾脆甜甜的Christmas Matcha Lava Chiffon Cake $68Omg😍 so cute! 成棵聖誕樹咁🎄 仲有粒雪人仔!戚風蛋糕鬆軟 抹茶味出 而且低糖 配合面頭既抹茶cream 大滿足👍🏻Gingerbread Bagel $68一上枱聞到好香既cinnamon 味,中間既夾心好味 配有黑糖忌廉芝士 整體好match!
Gingerbread Bagel $68