2020-06-29 1010 views
果日諗住行下銅鑼灣嘅相機專門店物色下新相機,點知發現左有間細細嘅coffee shop開左係鋪頭隔離,原來係呢間相機鋪開嘅小型coffee corner黎, 比d客人可係度傾下計分享下影相心得咁,幾有趣。我就叫左杯flat white試下,一問咖啡師先知呢度d 豆係偏fruity! 咁就啱曬我口味!仲要個拉花拉得好靚! 靚到有d唔捨得飲!咖啡飲落幼滑細緻,花香果香都好出,aftertaste都唔錯,係香港少有嘅味道。如果有機會下次會試埋佢隻厄瓜多爾hand drip, 呢隻產地好少見,我都係第一次聽。如果大家有機會經過都可以一試🤓
2019-01-29
$50 (Lunch)