2017-08-03 175 views
荃灣食肆愈開愈多,種類豐富,是日倆口子想食西餐,聽唔少朋友介紹,今晚我們就試試。踏入餐廳第一刻,被歐陸風味裝修吸引着好靚好有高雅,門口位置有吧枱設計,燈光暗暗地有D情調,侍應禮貌帶我們入座,門框餐牌特別同餐廳整體裝修好襯前菜煙三文魚薄片,煙香簿薄的魚色澤鮮豔,口感肥美豐滿,脂肪條紋清楚利落,肉質鮮味濃郁豐盈!餐湯選擇意大利菜湯香濃好飲!個餐包好鬆軟好香,真係好好食美國prime 牛柳配鵝肝配紅酒汁,首先上碟好吸睛,牛柳的油花分布平均,肉質比較軟滑多汁,有入口即溶的鮮甜美味同柔嫩的口感,Prime(極佳級)也是價格昂貴之一。矜貴嘅鵝肝外脆,內裏是剛剛六成熟的最佳口感!用口輕咬,滲出溫熱的鵝肝汁,令整體豐富而不油膩!贈送甜品意式奶凍口感會比較厚實棉密,奶香味濃!

餐湯選擇意大利菜湯香濃好飲!個餐包好鬆軟好香,真係好好食
前菜煙三文魚薄片
餐湯
餐湯餐包

美國prime 牛柳配鵝肝配紅酒汁

贈送甜品意式奶凍口感會比較厚實棉密,奶香味濃!
意式奶凍
美國prime 牛柳配鵝肝配紅酒汁