當你已經攰到無胃口食正餐,呢個時候就係甜品當正餐嘅perfect timing😆有苦說不岀個陣,不如就同啲甜品一齊吞落肚啦😂厚pancake伴海鹽芝士卡士達醬及雲尼拿雪糕$75🥞(必食💛💛💛)個雪糕又大又圓,見到已經開心翻曬😍pancake仲要係我至愛嘅奶蓋,呢到嘅海鹽cheese custard夠曬鹹,同甜甜地又軟綿綿嘅梳乎厘pancake真係絕配🤤🤤🤤焙茶心太軟伴綠茶雪糕$65🍦雖然切開無想像中咁流心(可能入面texture thick得濟),但焙茶味香濃而且唔澀,有驚喜🤩伴綠茶雪糕都係個唔錯嘅配搭鮮果茶(兩位用)$70🫖果茶一直有小蠟燭heat住,保持微暖嘅溫度👍🏻飲落茶味都幾突出凍水蜜桃紅茶$34🍑凍洛神花士多啤梨紅茶$34🍓

焙茶心太軟伴綠茶雪糕$65🍦

鮮果茶(兩位用)$70🫖