2023-11-10
Happy Friday推介🍷🥃⭐️阿根廷紅蝦冰菜沙律 $148紅蝦肉質爽滑,蝦味幾濃。冰菜新鮮爽脆,蕃茄仔同紫洋蔥都幾甜,白菌多汁,配埋芝麻醬成個沙律好豐富。⭐️辣肉腸忌廉藍青口 $98青口肉厚多汁,鮮甜嫩滑;辣肉腸微辣鹹香,味道融入埋忌廉汁,如果有得加配蒜蓉包/多士實會清晒個醬汁。⭐️澳洲牛面頰肉醬溫泉蛋意大利粉 $168牛面頰肉份量多,牛味幾濃,肉質軟腍,醬汁濃郁,酸酸甜甜,攪勻溫泉蛋同芝士碎就好掛汁,越食越開胃。⭐️周星星同學 $78♥ Lychee Syrup ♥Mango ♥Pineapple Juice ♥Yogurt ♥Soda8個字: 酸酸甜甜,消新開胃。有冇朋友仔諗到點解叫周星星同學🥸⭐️菊花台 $138♥Chrysanthemum Infused Gin ♥Home Made Chrysanthemum Syrup ♥Lemon Juice ♥H2O入口係清甜既菊花蜜味,味道唔假,然後Gin既味會滲出黎,初頭酒感會多少少,覺得太強既朋友仔可以等冰溶少少先飲。💬Live band時間20:30-23:30,Martin同Yvonne都唱得好聽💬餐廳有中式小食、本土風既Cock
⭐️阿根廷紅蝦冰菜沙律 $148
⭐️辣肉腸忌廉藍青口 $98
⭐️澳洲牛面頰肉醬溫泉蛋意大利粉 $168
⭐️周星星同學 $78
⭐️菊花台 $138
💬餐廳有中式小食、本土風既Cocktail同Mocktail,打卡一流
💬老闆娘同Staff都好親切