Liveband music 和純素料理的創意與風味🌱食物都有唔少選擇,意粉、漢堡🍔、小食等等。鐘意西式料理同素食嘅朋友可以一試~份量超巨型的猴頭菇拖鞋包, 黑色外型的拖鞋包外皮酥脆,內餡有猴頭菇🍄、新漢堡肉同埋生菜,配上輕盈的調味醬汁,口感幾豐富,旁邊仲有炸薯角🥔番茄意粉上的魷魚圈口感食落似魚蛋,幾彈牙,配上菇類同三色椒,酸甜的番茄醬汁帶少少香辣味幾過癮🍅純素魚兒他他薩拉色彩繽紛,帶有清新的感覺。牛油果醬上有模仿三文魚的粒粒,口感似jelly。加上清脆的小番茄,好refreshing 。純素食新炸魚柳外酥內嫩,魚柳口感都有點似真魚柳~搭配金黃的厚切薯條,非常飽足。另外飲品就有咖啡、果汁🍹等猴頭菇拖鞋包 $130火辣純素魷魚圈番茄意粉 $88純素魚兒他他薩拉 $88純素食新炸魚柳配薯條 $68Latte $40 Espresso Tonic $45

猴頭菇拖鞋包 $130
火辣純素魷魚圈番茄意粉 $88