2014-09-29 1174 views
很久沒來 B 仔了, 山長水遠黎到, 當然要將要吃的一次過吃!先來魚蛋豬皮蘿蔔: 蘿蔔好甜, 亦無渣; 魚蛋彈牙; 豬皮既淋又入味!!腸粉實在太滑了!!! 真係好好味, 食完想再吃但都係忍住, 要留肚。雞翼尖對我黎講太辣了!! 只吃了一隻, 其實都被同行的雞翼尖怪 KO 了!!來到主角,  B 仔涼粉!!!! $70大大一兜, 椰果, 蘆薈, 蜜瓜, 木瓜, 西瓜, 大樹菠蘿, 奇異果, 蜜桃, 菠蘿, 香蕉, 龍眼, 紅毛丹 (應該無漏)加涼粉, 水果新鮮又清新, 夫覆何求??很滿足!!!

魚蛋,豬皮, 蘿蔔
腸粉
雞翼尖
來到主角,  B 仔涼粉!!!! $70
加涼粉, 水果新鮮又清新, 夫覆何求??
B 仔涼粉
很滿足!!!
Other Info. : 七時左右到, 不用等位, 坐下不久便已經很多人在等, 好彩~ 所以吃完也馬上把位置讓出
2014-09-28
魚蛋,豬皮, 蘿蔔