大角嘴 Lost Stars 一直都係我top3 brunch啱啱喺尖沙咀K11開咗新分店 咁近我公司梗係要去😈呢度最特別係逢星期五六日都會有live Music勁好feel 🎶食物選擇多 沙律前菜小食肉類意粉risotto甜品樣樣齊小食推介一定係黑松露炸薯條🍟份量勁多 幼身香脆嘅薯條 配黑松露醬冇得輸另外係呢份無國界香腸拼盤🇰🇷🇩🇪🇼🇸韓國泡菜腸德國腸台灣豬肉腸糯米腸 配埋德國酸菜 正!主菜推介一定係呢個抗通脹超抵食嘅牛扒餐🥩$288 有餐湯 8oz #Ribeye 仲有杯紅酒🍷牛扒份量比想像大 配不同嘅烤野菜有誠意南瓜湯係真材實料啖啖南瓜蓉 🎃另外試咗芝士煙肉雞肉卷 鹹香芝士煙肉 香口惹味內層包住芝士 外層包住煙肉 雞肉肉質軟嫩 呢個有水準✨另外仲有大量烤野菜薯蓉 相當飽肚人均大概$500 價錢合理 搬咗嚟尖沙咀鬧市就更加方便📍Lost Stars Livehouse Bar & Eatery 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓222A號舖
啱啱喺尖沙咀K11開咗新分店 咁近我公司梗係要去😈

食物選擇多 沙律前菜小食肉類意粉risotto甜品樣樣齊
小食推介一定係黑松露炸薯條🍟

份量勁多 幼身香脆嘅薯條 配黑松露醬冇得輸
另外係呢份無國界香腸拼盤🇰🇷🇩🇪🇼🇸

韓國泡菜腸德國腸台灣豬肉腸糯米腸 配埋德國酸菜 正!

主菜推介一定係呢個抗通脹超抵食嘅牛扒餐🥩

$288 有餐湯 8oz #Ribeye 仲有杯紅酒🍷