2012-03-24 9 views
是日同事約了我去試試ROLL的甜品,於是我們下班後一起到此店試試。店內除了roll外,還有的frozen yogurt, macarons, cakes同cookies等等,玻璃櫃內擺放著琳瑯滿目的rolls,有大有細,好可愛。在熱情的staff的招呼下,同事要件細版焦糖香蕉ROLL,她說個味好特別,好香好濃香蕉味,正至於我要了草莓,焦糖布甸,栗子,朱古力脆脆細版ROLL,仲有animal版macarons回家與家人品嘗回到家,我和妹妹先試animals macarons,這次我選了chicken and bear小雞版係檸檬味macarons, 好重檸檬味,不過略嫌佢太甜,相反個熊仔版macarons好味好多,佢係朱古力味,好濃好香,我想佢個大版應該都好好味之後試試ROLLS,先試焦糖布甸味,好特別,入面CREAM好重creme burlee味,好好味,但媽媽略嫌個味重D更好。而草莓比較普通,同XX堂果D一樣,所以媽媽最接受這個,因為她喜歡普普通通。栗子個味最怪,甜得黎又冇咩栗子味。朱古力脆脆好味,朱古力味濃,入面CREAM夠CRISPYOVERALL好好味,細細件,好可愛,好適合T
是日同事約了我去試試ROLL的甜品
於是我們下班後一起到此店試試。

玻璃櫃內擺放著琳瑯滿目的rolls,有大有細,好可愛。
在熱情的staff的招呼下,同事要件細版焦糖香蕉ROLL,
她說個味好特別,好香好濃香蕉味,正

至於我要了草莓,焦糖布甸,栗子,朱古力脆脆細版ROLL,
仲有animal版macarons回家與家人品嘗

我想佢個大版應該都好好味

好好味,但媽媽略嫌個味重D更好。
栗子個味最怪,甜得黎又冇咩栗子味。
朱古力脆脆好味,朱古力味濃,入面CREAM夠CRISPY

OVERALL好好味,細細件,好可愛,好適合TEA TIME食,
而且只是$10件,咁細件可以試曬佢唔同既味道,
所以值得ENCORE
可愛的包裝:D
小雞<3
熊仔<3
的的骰骰,好可愛
2012-03-24
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$30 (Tea)
小雞<3
熊仔<3