2019-09-01
我聽講荃灣有一間幾得意嘅酒吧,就約朋友過去試一試!入到去即刻已經見到有好多唔同嘅嘢玩,當然亦都有好多枱係食飯用。嘢飲選擇豐富,嘢食亦都有好多唔同類型俾你揀。北海道鮮帶子煙肉菠菜香辣蒜片鮑魚汁扁意粉$168 呢個味道比較香辣一點,如果唔食得辣嘅話真係唔好叫啊! 真係好入味架!香煎日式豚肉餃子棒 $ 68估唔到佢真係幾香脆喎,做得幾好食,咸味都十分之適中!美國安格斯牛肉眼牛排10oz $228牛扒都OK啦,不過個質感就比較薄身少少,調味都算適中!而且身邊都有好多蔬菜,非常豐富添。ROSE GARDEN PINEAPPLE JUICE,LEMON JUICE,ROSE SYRUP,PEACH SYRUP,GRENADINE大大杯,調味啱啱好,好清新。Whiskey with ginger ale朋友飲咗幾杯,下次都有試一試,原來係每一間餐廳嘅隱藏Menu嚟㗎!!
嘢飲選擇豐富,嘢食亦都有好多唔同類型俾你揀。
北海道鮮帶子煙肉菠菜香辣蒜片鮑魚汁扁意粉$168
香煎日式豚肉餃子棒 $ 68
估唔到佢真係幾香脆喎,做得幾好食,咸味都十分之適中!
美國安格斯牛肉眼牛排10oz $228
大大杯,調味啱啱好,好清新。