2019-09-05
朋友之前食過,今次帶我嚟食,驚冇位所以12點就即刻打去book位,不過去到發現都唔算多人一出lift就見到廿一由八入到去就見到好多木嘅傢私,感覺好舒服Menu好簡單,冇乜選擇我揀咗紙包挪威三文魚配香檸薑黃米型麵,餐有沙律沙律正常,都幾fresh而三文魚比我想像中好食,唔乾唔鞋第一次食呢種米型麵,好似食緊飯咁,冇乜特別,朋友就覺得酸咗啲另外仲叫咗挪威煙三文魚藜麥蕃薯餅配牛油果醬,呢個配搭幾好食,同埋感覺好健康飲品揀咗flat white同hojicha latte朋友話呢到啲咖啡好飲,不過我係麻麻地咖啡,所以揀咗焙茶latte,出面都好似比較少見,多數都係抹茶latte飲落都好味,不過我覺得可以再苦少少呢到環境好舒服,好靜,好啱坐喺到hea下,不過可惜我要趕住返工,下次有機會再嚟relax(同埋價錢都偏貴,我個沙律+麵+latte已經$170)
一出lift就見到廿一由八
入到去就見到好多木嘅傢私,感覺好舒服
Menu好簡單,冇乜選擇