2014-09-28
Open kitchen平時都系堂食約人方便因office樓下唔洗趕又實訂到位~ 未試過外賣salad or 點餸, 同事推介, 所以去試下, 試完自己都推介, 因質素ok同份量多, 比堂食menu更佳, 所以推動我寫Openrice一讚~上次叫salad, 乜都要d, d staffs好闊佬狂塞滿個盒, 所以細細盒都食到好飽~今次試叫3餸$72, 每一樣賣相都好吸引, 有質素絕不求其, 好想每樣要d~ 叫咗义燒, 咕嚕肉 & 牛腩蘿蔔~1) 值得一讚個义燒, 原本以為普通野, 5點知佢好有西餐grilled個隻炭燒烤肉味, 但又不失港式燒味店風味~ 好香~2) 咕嚕肉又系以為普通野, 點知口感非常好同好味~ 3) 反而個牛腩蘿蔔普通d, 可能因為凍咗~4) 南瓜湯好似$38, 好滑好香~其實份量太多最後食唔哂, 如果可以好似salad咁揀多d餸, 份量少d就好了~
2) 咕嚕肉又系以為普通野, 點知口感非常好同好味~
3) 反而個牛腩蘿蔔普通d, 可能因為凍咗~
4) 南瓜湯好似$38, 好滑好香~