2019-01-10 1283 views
係中環最怕就係放lunch遲左出去,12點半後好多茶記都要排隊等位 😨唔駛等果d又貴>< 所以有時都寧願搭地鐵去第度食。今日就搭2個站黎西營盤 貪佢d餐廳分得散d 又唔多人 ,可以好好咁enjoy 個lunch 😌😌😌Order左個<Black Truffle Mushroom Linguine> $88 包1杯$40或以下飲品 ☕️意粉truffle味係香既,意粉亦少硬(我鐘意個type😋😋) 有少少汁但係我覺得份量比之前少左 (幾個月前黎過),果時仲會跟一小杯粟米湯架><所以唔係幾飽 😂 叫左杯cappuccino 正常味,唔算好突出 如果想靜靜咁食個lunch,呢間cafe係好好既選擇但如果係男仔又好肚餓 就未必飽lu
係中環最怕就係放lunch遲左出去,
12點半後好多茶記都要排隊等位 😨
唔駛等果d又貴>< 所以有時都寧願搭地鐵去第度食。

今日就搭2個站黎西營盤 貪佢d餐廳分得散d 又唔多人 ,
可以好好咁enjoy 個lunch 😌😌😌

Black  truffle  mushroom  linguine

所以唔係幾飽 😂

叫左杯cappuccino 正常味,唔算好突出
Cappuccino

如果想靜靜咁食個lunch,呢間cafe係好好既選擇
但如果係男仔又好肚餓 就未必飽lu
2019-01-10
$88 (Lunch)