2015-04-28 1527 views
係大圍返左工一排大多數都係東鐵站附近食Lunch,前排就成日聽同事話去左美林食,就係呢間cafe 1950,我同幾個同事都即刻來試左!原來幾多人食架WO,我地去到已經差唔多full晒,所以被安排搭枱,其實都預左架啦lunch時間。不過枱同枱之間幾近ge,lunch time多人就會嘈d囉 !店員都好快反應,做野好快手,Lunch最緊要快!我叫左芝士忌廉海鮮焗飯,同事就叫左吉列蝦茄茸燴意粉,我覺得好抵既一樣野係佢午市飲品無限添飲。等左10分鐘左右,就有得食:芝士忌廉海鮮焗飯~~有青口、蜆肉、魷魚同蝦,當然仲有好多芝士啦!其實最緊要係d海鮮冇腥味同雪味。同事果個冇影相,不過佢話好好食,吉列蝦夠熱夠新鮮,茄汁偏甜,意粉就淋左少少。其實佢個裝修幾靚,歐陸feel,完全冇諗過係大眾價錢,好彩同事講我地知咋,今日食到好野。我睇MEUN其實有好多食物都想試,價錢又OK,睇相就好吸引喇,唔知晚餐質素如何,下次會再來試多餐!
店員都好快反應,做野好快手,Lunch最緊要快!

其實最緊要係d海鮮冇腥味同雪味。

Other Info. : 裝修好靚!
2015-04-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)