2020-06-07 1099 views
呀媽生日, 想食日本野.  懶得出街本身又食過賀喜唔錯就近近地去食啦兩個人叫左3 set lunch, 放題由佢叫叫左兩set sushi set同一set魚生飯好似唔記得average每set都係一舊水左右, 我敢講佢質素拍得住出邊TST CWB D中價日本野, 係美孚咋喎大佬其實佢好似仲有烏冬定拉面果D lunch set, 好似都係六十幾蚊不過我無叫, 最怕係黎到會係金太郎咁嘅樣我真係搞唔掂有水蛋同埋好似少少side dish跟好新鮮好decent. 你feel到佢係有heart去做, 環境乾淨, 份量合理, 我叫三個set係我大食所以佢唔係細碟食日本野最討厭就係污糟而佢無,  環境okay泊車就要小心喇, 出邊係有一排位你可以亂泊, 但D_成日黎炒牌第一, 亦都唔好泊左係美孚內街, 鎖車就多謝$320. 即時變左the One價錢
兩個人叫左3 set lunch, 放題由佢叫
叫左兩set sushi set同一set魚生飯

有水蛋同埋好似少少side dish跟

食日本野最討厭就係污糟而佢無,  環境okay
lunch set
sushi set
2020-05-03
$100 (Lunch)
lunch set
sushi set