2018-10-12 677 views
依間拉麵舖開張到而家都食過幾次🤤,想食拉麵lunch都有得食超方便😍.叉燒拉麵 $83啲叉燒真係舖滿晒成個碗😍 好邪惡~ 我地普遍都係覺得濃湯好味啲 雖然有啲油但咁先有豬肉湯既精湛🤤 而且叉燒一口就溶 .半熟卵拉麵 $78如果唔要蛋就平$10😚 以女仔既食量黎講 其實$68都夠~ 但奈何個半熟蛋又幾誘人 有少少流心嘅感覺🤤.總結,次次食依間野都覺得佢個匙羹好重🤣 雖然無初初開咁好食係真既 同埋有啲油所以要係咁飲水🙈 但總有個魔力係會想不停食 香港既拉麵黎講我覺得都幾好味😚 仲要唔係好貴🤤 之前食過真空豚骨果個 雖然貴啲但美味真係升級佐 大家可以試下😍 講起我又流口水了🙈

叉燒拉麵 $83
叉燒拉麵