我以後都會嚟食!!因為佢呢度真係抵到爛!!唔使$100,已經可以任食串燒,打邊爐、飲品、甜品、炸物!!而且仲送刺身同海鮮拼盤!!真係不得了!!係打邊爐之前,出面已經好似啲自助餐咁可以攞下啲麵包芝士嚟食! 仲要可以任食parma ham!!仲有唔同嘅海鮮,例如青口、蜆肉等等,真係瘋狂食都得!之後我哋就嗌咗個鴛鴦鍋,花膠同芫荽湯底,啲花膠有成四五舊咁多,而且每一舊都好大,成隻手掌咁大!啲芫荽都比得好足,真係瘋狂食芫荽都得😂😂海鮮拼盤方面,有好大隻嘅生蠔同帶子等等,啲生蠔一啲都唔腥,好好食!!因為我哋食120分鐘,所以就有埋呢一個泰式生蝦,其實食落口全部都幾新鮮!而且呢度啲牛豬雞,都係任食!而且仲冇漏單嘅情況添!!見唔見到我哋成枱都係嘢食🤣🤣佢哋嘅串燒都有唔同烹調嘅方法俾我哋選擇,個人覺得雞軟骨同牛幾好食,又唔會好乾身,質素都唔差!最後佢哋仲有得任食雪糕同埋甜品、水果,我最驚喜嘅係雪糕嘅配料仲有七八款俾我選擇,我真係食到全日都唔使食其他嘢🤣
我以後都會嚟食!!
因為佢呢度真係抵到爛!!