2016-09-14 5302 views
當人在中環時,真係好多野食,但又真係貴左D既小市民LUNCH同同事去呢度食,都係想來個小休,不想食既野同平時自己煮既一樣。。。。除左食物之外,環境真係一個好重要既部分。呢一度樓底夠高,所以少左壓迫感,返工已經夠壓迫,LUNCH休息下都要既呢一度食既麵包應該係自家出品,用左木板上麵包,又加左幾分,因為平時都係用個籃既多沙律菜係好似食西餐必食既,開下胃先嘛,夠新鮮餐湯比較普通的,但加左好多香草,我自己喜歡香草所以OK,但其實未必係人人喜歡既,如果問一下可能好D一件有薯蓉墊底既豬,加一D豆角,呢個配搭上不錯,豬夠嫩而表面名香當食左兩口時食返幾條豆角就中和返喇意粉好味,不像坊間整意粉整到好林。呢隻係一條條好分明,再加上一層芝士粉。LIKE
2016-08-31