2013-12-01 338 views
$57 在尖沙咀區,不太貴也不叫平。上碟豬扒,凍同CUT唔開,係把Knief 定塊扒,你自己去年試下就知。湯,好差煲"窿",一陣味。OK,都幾爽的,合格。OK既魚旦河,不過36蚊,好貴AR。老人家食得慢,個姐都有俾多一碗湯我地,個姐OK既。出街食無得計太多錢,服務態度最影響你會否再去,呢度重點服務參差,一次出一個餐三樣野,我們叫了三個SET,一碟菜,一碗河。成台都係野。有個年青WAITER見到吉碗都扮睇唔到,叫左2次先收野,四人卡位都有點擠'big'.加上呢道左右前後,有一半都係強國人,落ORDER時要大聲D,個D WAITER 好似唔係好理local 客。連所公司食物質量差不多,不過服務參差,真係好難令你有再去的理由。
$57 在尖沙咀區,不太貴也不叫平。

$57 一SET
湯,好差煲"窿",一陣味。
OK,都幾爽的,合格。

2013-12-01
$57 (Lunch)