2020-08-06 53 views
我一向都好鍾意食雞翼,知道開咗間野專係食雞翼我一直都好想來試,今日放假終於得閒嚟食。今次我叫咗三種雞翼,如果你哋鍾意食濃味道嘅野,以下嘅介紹就啱晒你地啦。-✎【港式避風塘蒜香雞翼】➥『 用咗原味雞翼、新鮮辣椒、蒜同埋麵包糠加上牛油爆香。麵包糠吸咗其他材料嘅味道黏附喺雞翼上面令到雞翼又脆又充滿避風塘嘅味道。』✔️▁▂▃▅▆▇✎【鼠尾草鹹蛋黃哥】➥『用蒸完壓碎咗嘅鹹蛋黃蓉加上牛油攪到由鹹蛋黃粒變鹹蛋黃泡,真係好花功夫。鹹蛋黃整嘅嘢真係冇得頂👍 』 ✔️▁▂▃▅▆▇✎【火焰花醬麻香傷心雞翼】➥『鍾意食辣嘅朋友應該會鍾意食呢個味嘅雞翼。佢係由辣醬加芝麻醬加花生醬整成,有啲似擔擔麵嘅味道。不錯!』✔️
✎【港式避風塘蒜香雞翼】
▁▂▃▅▆▇
✎【鼠尾草鹹蛋黃哥】
▁▂▃▅▆▇
✎【火焰花醬麻香傷心雞翼】
2020-08-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch